Bewonerscommissie De Tweeling


Verzoeken aan de gemeente naar aanleiding van de uitslag van de enquête

18-11-2013 17:20

Naar aanleiding van de enquête heeft de BC een aantal verzoeken bij de gemeente neergelegd.

Hier het antwoord dat we vandaag van de gemeente ontvingen:

Op 26 oktober heeft u de gemeente een e-mail gestuurd met daarin een aantal verzoeken die naar voren waren gekomen uit een enquête onder de bewoners van De Tweeling. Fijn dat jullie als bewoners ons laten weten wat jullie wensen zijn in jullie leefomgeving. De verzoeken zijn binnen de afdeling Beheer Openbare Ruimte besproken.

  • Er zullen geen picknickplekken en/of bankjes op/rond de grasvelden gezet worden. Dichtbij (in het midden en bij de speeltuin) staan voldoende bankjes.
  • Er worden geen doeltjes geplaatst op het grasveld, dit in verband met de belastbaarheid van het grasveld.
  • Er zullen geen verwijderbare bankjes geplaatst worden in het midden. Naast de extra kosten die dit met zich meebrengt, hebben wij binnen de gemeente niet de capaciteit om naast de prullenbakken ook alle bankjes tijdelijk te verwijderen.
  • De rand waar de krokussen staan wordt pas gemaaid op het moment dat het bollenloof is afgestorven, anders groeien het jaar erop geen bollen meer. Dit geeft inderdaad tijdelijk een ander beeld.

Kortom, er gebeurt helemaal niets, naar aanleiding van onze enquête. Jammer, gemeente, een gemiste kans om jullie bewoners ook eens tegemoet te komen!

—————

Terug