Bewonerscommissie De Tweeling

Naarstig op zoek

19-12-2015 12:39

De Bewonerscommissie is naarstig op zoek naar nieuwe leden en met name naar een nieuwe secretaris!

Met ingang van 1 januari 2016 legt de huidige secretaris, Berthe Eijkelenboom, haar functie als secretaris van de bewonerscommissie neer, vanwege haar aanstaande verhuizing naar elders in het land.

Mede langs deze weg willen wij Berthe bedanken voor alles wat ze voor de bewonerscommissie heeft gedaan en we wensen haar veel geluk en goeds in haar nieuwe omgeving!

MAAR.... dat betekent, dat we nu hard op zoek zijn naar iemand, die de functie van secretaris van Berthe over wil nemen!

Mocht je interesse hebben in deze functie of een andere functie binnen de bewonerscommissie, neem dan alsjeblieft contact op met één van de leden van de bewonerscommissie: De BC

—————