Bewonerscommissie De Tweeling


Melding maken, ook bij de BC!!

08-02-2014 13:15

Maakt u een melding van overlast of een klacht bij Wst. Buitenlust: meld dit ook bij de bewonerscommissie!

 

Wanneer u last heeft van overlast van het één of ander, problemen heeft met uw woning of u heeft ergens een klacht over, dan gaat u natuurlijk het eerst naar de "veroorzaker". Als dit niet werkt, gaat u naar de wijkbeheerder of naar Wst. Buitenlust. De bewonerscommissie is hier graag van op de hoogte! Als er dan geen oplossing komt of u hoort niets meer, horen wij dat ook graag! Ook als u wel iets hoort en er wel actie ondernomen wordt, horen wij dat graag! 

Wij zijn er om het leefklimaat van De Tweeling zo optimaal mogelijk te krijgen en te houden. Als u er zelf niet uitkomt met de woningstichting, komen wij voor u op! Maar dan zijn we wel graag op de hoogte van de voorgeschiedenis, anders kunnen we u niet goed genoeg helpen! En als u er wel uitkomt met de woningstichting, zijn wij daar ook graag van op de hoogte, zodat we weten dat er voor bepaalde problemen ook oplossingen zijn (ivm klachten van andere bewoners).

Daarom de vraag aan u: Maakt u een melding, meld dit ook bij ons! U kunt dat doen via het contactformulier op deze website (Contact) via een mail aan BCdeTweeling@ziggo.nl of door een briefje bij één van de bewonerscommissieleden door de brievenbus te doen of persoonlijk het verhaal te melden. U vindt de gegevens van de bewonerscommissie op de volgende pagina: De BC

 

—————

Terug