Bewonerscommissie De Tweeling


Lift 1-35

25-01-2014 12:10

Update 27/1/2014

Na contact met Buitenlust kan ik u het volgende melden: Er wordt de hoogste prioriteit gegeven aan de lift. Er wordt nagekeken waar het signaal van de bel terecht komt en als deze nergens terecht komt, zal dit snel in orde gemaakt worden, zodat de melding naar Kone gaat en Kone direct actie kan ondernemen. De lift is onlangs nog door een andere liftmonteur dan van Kone nagekeken. Toen zijn er geen problemen geconstateerd. Ook de controle van de lift na de storing heeft niets opgeleverd. Hopelijk is het een eenmalig incident geweest.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Update (18.30 uur).

Inmiddels doet de lift het weer. Iedereen kan gelukkig weer gebruik maken van de lift. Ondanks dat zal ik a.s. maandag toch contact met de woningstichting Buitenlust contact opnemen, om te vragen wat er nu precies is gebeurd en of het probleem nu helemaal verholpen is. U hoort dus nog van ons!

================================================================================================================

Gisteravond rond 8 uur is er iemand vast komen te zitten in de lift. De brandweer heeft deze persoon bevrijd, maar sindsdien is de lift buitenwerking. Dit is standaard procedure nadat iemand vast is komen te zitten in een lift!

Gisteravond rond 21.30 uur heb ik (voorzitter) gebeld met KONE. Er zou vanmorgen vroeg (zaterdag) een monteur komen. Helaas is vroeg bij KONE een ander begrip dan bij mij want inmiddels is het 12.00 uur, heeft Henk Hogervorst ook gebeld en heb ik zelf nogmaals gebeld. Als het goed is is de liftmonteur nu onderweg (laten we hopen) en kan hij het euvel verhelpen, want de deur beneden ziet er niet fraai uit!

We houden u op de hoogte van de vorderingen, en tot die tijd: als u problemen heeft, en door de kapotte lift er niet uit kunt, of u wilt hulp bij het naar boven tillen/ naar beneden tillen/ lopen etc. vraag dan even een buurman of buurvrouw! Men is altijd wel bereid iemand te helpen in deze flat!

En als ook dat niet werkt: u kunt mij altijd bellen: 06-10821272 maar ik ben niet altijd thuis / beschikbaar.

Met vriendelijke groet,

Steffin Nauta (nr.9), voorzitter Bewonerscommissie

—————

Terug